Go to main content

From Borgerstein to Borgerwijk

Borgerstein outside view

The new Borgerwijk district will comprise a new care landscape for 120 elderly care residents, 70 disabled clients, 50 service flats and an administrative/logistics building. The existing seminary building will also be renovated and expanded as part of a residential development project. The proposal submitted by the Cores – Vanhout projects – Monument – Vanhout – B&R team, working together with the designers from ar-te | archipelago, Stephane Beel Architects, Boydens, Mouton and Ontwerpbureau Pauwels, was selected by the commissioning party following a competition dialogue initiated in 2017.

read the CASE STUDY

 

How to give meaning to “living together” while meeting the specific needs of each resident?

Gallery of images

Go back to homepage Go to the main menu

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

More information › ok