Ga naar de hoofdinhoud

European Healthcare Design 2020 – At the Tipping Point: Designing for Population and Planetary Health 14–18 September 2020

Georganiseerd door Architects for Health en Salus Global Knowledge Exchange, de 6de European Healthcare Design Congress werd verschoven naar 14-18 september 2020, en zal nu volledig plaatsvinden in een ‘virtuele’ omgeving. Op dag vijf zal onze collega Coen van den Wijngaart het genoegen hebben om de sessie voor te zitten over “Mental health, wellbeing and resilience”. Tijdens de EHD2020 AWARDS PRESENTATIONS op 17 september 2020, met als Lead judge Liesbeth van Heel van Erasmus University Medical Centre (Nederland), zal Coen panel judge zijn voor de categorie Healthcare Design (onder 25.000 m²) met Christine Chadwick van Cannon Design (Canada).

European Healthcare Design 2020

Op het kantelpunt: Ontwerpen voor de gezondheid van de bevolking en onze planeet

“De gezondheidszorg is een actieve bijdrager aan de klimaatcrisis. Er zijn namelijk aanwijzingen dat deze vernieling van de natuur de weg heeft vrijgemaakt voor het ontstaan en de verspreiding van dodelijke en besmettelijke ziekten zoals COVID-19. Neem deel aan het 6de European Healthcare Design 2020 Congress, Exhibition and Awards, waarin de COVID-19 Global Summit voor het eerst virtueel in 5 dagen wordt gehouden met meer dan 200 lezingen in 60 sessies en 15 tracks van ’s werelds toonaangevende onderzoekers, beoefenaars en beleidsmakers die aan de frontlijn staan van het brengen van verandering in de gezondheidszorg, het systeemontwerp en de infrastructuur”.

krijg toegang tot de virtuele evenementensite hier

Galerij met afbeeldingen

Terug naar de homepagina Ga naar het hoofdmenu