Ga naar de hoofdinhoud

Mobiliteitshub Mechelen genomineerd voor de Publica Awards 2020 – stem mee!

De toekomstige Mobiliteitshub aan de Eandissite in Mechelen is genomineerd voor de Publica Awards 2020 in de categorie Urban Development, Infrastructure & Mobility.

Publica Awards 2020

Stem mee voor de publieksprijs

Vanaf vaandag  tot en met 1 juni kan u hier stemmen op de genomineerde projecten via deze link  – 11de plaats in de linkse kolom.

Het project is veel meer dan een parking, het is een echte ‘mobility hub’ in het hart van Mechelen die de duurzame mobiliteit en de kwaliteit van het stadsleven ondersteunt in de geest van een circulaire economie.

Team: POLO Architects, archipelago architects, Vogt Landscape Architects, Stad Mechelen, Kairos, Montreal RED, BAM Contractors nv, Vanderstraeten, Immo Bam

Ontdeek hier het PERSPECTIEF – Van duurzame parking naar ‘mobility hub’: drie benaderingen van een ecologisch ontwerp van mobiliteitsinfrastructuren,  door Iwein Meyskens

 

“POLO Architects, archipelago en Vogt Landscape Architects tekenden het winnende wedstrijdontwerp voor een multifunctionele, iconische en energiezuinige maar ook letterlijk groene mobiliteitshub in Mechelen. Het transferium maakt de eerste fase uit van de herontwikkeling van de Keerdok- en Eandissite aan het Rode Kruisplein tot nieuwe stadswijk met 800 woningen. Het project vormt een onmisbare schakel bij het verder bevorderen van duurzame mobiliteit en infrastructuur in de Maneblussersstad.”

Read also this article on architectura.be

Galerij met afbeeldingen

Terug naar de homepagina Ga naar het hoofdmenu