Ga naar de hoofdinhoud

Nieuw ziekenhuis Saint-Pierre in Waver

Ons team heeft dit innovatieve project ontworpen met de waarden van archipelago in het achterhoofd: een duurzaam en collaboratief ziekenhuis dat volledig gericht is op het welzijn van de patiënten en het personeel. We hebben een sterke visie voorgesteld dat een antwoord biedt op de gezondheidsuitdagingen van morgen, een visie die onze teams in al onze projecten ontwikkelen. Na een lange procedure behaalde onze offerte voor het nieuwe ziekenhuis de tweede plaats.

New CSPO

Hoe ziet het ziekenhuis van morgen eruit?

We hebben resoluut gebroken met de traditionele ziekenhuisarchitectuur en zijn vanaf nul begonnen. We hebben een gedurfd concept bedacht, op mensenmaat, modulair en geïntegreerd in het landschap. Een gezondheidsomgeving die volledig opgaat in het landschap, midden in een park voor de patiënten én met respect voor de buurtbewoners.Nieuw ziekenhuis Saint-Pierre in Waver

How can we rethink hospitals to avoid the premature obsolescence of dressing up old models in new clothes?

Hiervoor hebben we een inclusieve aanpak voorgesteld, gebaseerd op samenwerking om gezamenlijk te bouwen aan een ambitieuze maar pragmatische visie op innovatie, digitale strategie en organisatiemodellen van de toekomst.

 

Hoe ziet uw droomziekenhuis eruit?

Galerij met afbeeldingen

Terug naar de homepagina Ga naar het hoofdmenu