Ga naar de hoofdinhoud

Opening multifunctionele zorgcampus Borgerstein

Op 15 oktober werd het gloednieuwe multifunctionele zorgcampus officieel ingehuldigd in aanwezigheid van minister van binnenlandse zaken Annelies Verlinden en burgemeester Kristof Sels.

 

Opening Borgerstein

“Borgerwijk” zorgcampus vertegenwoordigt de strategische visie van de Borgerstein vzw, die zich richt op de zorg voor ouderen en de ondersteuning van mensen met een handicap. Het project is gelegen op de site van een voormalig seminariegebouw, waarin zich momenteel het zorgcentrum bevindt. De nieuwe multifunctionele structuren bieden plaats aan 70 bewoners met een beperking, 120 rusthuisbewoners en op termijn 18  serviceappartementen. De gebouwen en infrastructuur zijn telkens aangepast aan de respectievelijke bewoner en zijn specifieke behoeften.

Hoe kunnen we zin geven aan “samenleven” en tegelijk tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van elke bewoner? Lees de case study hier

“De nieuwe zorgcampus op de site van Borgerstein in Sint-Katelijne-Waver opent op zaterdag 6 november de deuren van de verschillende nieuwe gebouwen op de site.”

Lees het artikel van 14/10 in Het Laatste Nieuws

Partners: Stéphane Beel Architects – Boydens – Mouton – Ontwerpbureau Pauwels – Daidalos

Galerij met afbeeldingen

Terug naar de homepagina Ga naar het hoofdmenu