Ga naar de hoofdinhoud

a propos

a propos

archipelago,
waar iedereen

Het is de eenvoud en de gevoeligheid van een contextuele architectuur die zorgvuldig werd uitgedacht. Voor jou, voor alle anderen en voor de toekomst.

al onze projecten

architecten

archipelago telt meer dan 140 geïnspireerde en inspirerende medewerkers met gevarieerde en complementaire profielen, verspreid over onze vestigingen in Brussel en Leuven. Samen ontwikkelen we zowel op nationaal als internationaal niveau geïntegreerde oplossingen op maat, vanaf het ontstaan tot en met de uitvoering van elk project.

maak kennis
met het
team

aanpak

Duurzame ontwikkeling en de beleving van de eindgebruiker staan centraal in onze conceptuele ideeën. Daarom zorgen wij binnen een pragmatische aanpak altijd voor de juiste balans tussen bewezen technische expertise en innovatie. Zo creëren we kwalitatieve ruimtes en een optimale omgeving.
Onze ideeën en visie worden verfijnd en ontwikkeld dankzij interactie. Onze internationale samenwerkingen en de frisse blik van onze buitenlandse partners zijn een echte meerwaarde voor ons team.
ontdek onze
aanpak

al onze troeven

archipelago bouwt op een sterke geschiedenis van architecturale meesterwerken, aangezien we de samensmelting vormen van baev en ar-te, opgericht in 1959 en 1995. Dit mooie samenwerkingsverband moedigt ons aan om onze ervaringen te delen en nieuwe projecten tot leven te brengen. Dat doen we met een unieke toegevoegde waarde: een subtiele mix van continuïteit, innovatie en creativiteit, steeds ten dienste van huidige en toekomstige generaties.

avontuur

Dankzij de leergierigheid en het enthousiasme van onze medewerkers houden we deze substantiële expertise in stand. We gaan er dan ook prat op dat we voor hen een harmonieuze leef- en werkomgeving creëren. Eén die past bij de projecten waar ze dagelijks aan werken.

We werken volgens het principe van collaboratief management. Bovendien zorgen we ervoor dat iedereen binnen archipelago mooie kansen krijgt op niveau van persoonlijke ontwikkeling.

Wij streven naar een harmonieuze leef- en werkomgeving in al onze projecten én in onze organisatie.

Kom jij ons archipelago team versterken?

Bij archipelago houden we ervan om bij te leren, en daarom verwelkomen we graag nieuw talent in ons team. Graag delen we met hen onze expertise en leren we bij van hun eigen ervaringen en ideeën. Of ze nu aan het begin van hun carrière staan of een nieuw elan geven aan hun carrière: nieuwe medewerkers vormen de nodige drijvende kracht achter onze toekomstvisie.
Terug naar de homepagina Ga naar het hoofdmenu